مقالات زعفران

آخرین مقالات مربوط به زعفران را در سایت زعفران آلنج بخوانید

حشره یا کرم زعفران خوار به جاندار کرم مانندی گفته می شود که در زعفران گاهاً دیده میشود و معمولاً نیز در اثر نگهداری غیر اصولی زعفران یا کارگاه های بدون مجوز و غیر بهداشتی زعفران مشاهده می گردد.

برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.

بنای مزارع جدید زعفران بوسیله پیاز آن مقدور و معمول است. بنابراین برای تهیه و انتخاب پیاز مرغوب کاشت. در ایجاد و گسترش کشت حائز اهمیت است پیاز زعفران را می‌توان از خاک درآورد به انبار یا مزرعه دیگری منتقل نمود.

ارزش بالای زعفران باعث شده افراد سودجو در پی استفاده از تقلبات بسیار در این محصول گردند.از جمله این تقلبات زعفران کم فروشی از طریق مرطوب کردن زعفران افزودن ناخالصی به زعفران و.... میباشد.

ارزش بالای زعفران باعث شده افراد سودجو در پی استفاده از تقلبات بسیار در این محصول گردند.از جمله این تقلبات زعفران کم فروشی از طریق مرطوب کردن زعفران افزودن ناخالصی به زعفران و.... میباشد.

در لغتنامه آنلاین آمده‌است که واژه زعفران از طریق زبان عربی به زبان‌های دیگر راه یافته و اصل ریشه آن نامعلوم است . در حقیقت در خصوص این واژه نیز مانند بسیاری از واژه‌های دیگر غربی‌ها در مورد منشاء عربی آن به خطا رفته‌اند ریشه این واژه به پارسی زبانان و به سانسکریت برمی گردد و درشاهنامه نیز با تلفظ زعفران آمده‌است.

سابقه‌ی کاشت زعفران در ایران(به خصوص زعفران قائنات به بیش از ۳۰۰۰ سال پیش برمیگردد. این گیاه رنگی و گران‌بهای چندین ساله، بدون ساقه‌است و پیاز دارد و چون درخاک کویر به عمل می‌آید، به طلای سرخ و یا طلای کویر شهرت یافته‌است.

زعفران مایع

زعفران مایع همان جوشانده زعفران است که بعد از پاستوریزه شدن ودر بازار بصورت مایع عرضه و آماده استفاده میباشد

حتماً تاکنون از خود سوال کرده اید دلیل کیفیت زعفران قائانت چیست؟چرا برتر از زعفران سایر مناطق دنیاست؟دلیل عمده کیفیت زعفران قائانت ارتفاع از سطح دریا و شرایط اقلیمی و آب و هوایی این منطقه است که با رشد گیاه زعفران بسیار سازگار است.