ارزش بالای زعفران باعث شده افراد سودجو در پی استفاده از تقلبات بسیار در این محصول گردند.از جمله این تقلبات زعفران کم فروشی از طریق مرطوب کردن زعفران افزودن ناخالصی به زعفران و.... میباشد.
مهمترین تقلب در زعفران رنگ کردن موادی چون جوانه گندم و ذرت و گوشت گاو و... بوده که قابل شناسایی بوده و با روشهای تقلب شناسی زعفران تشخیص داده میشود.اما مهمترین روش استفاده از سفیدی زعفران(ریشه زعفران) و رنگ کردن آن با خود زعفران است که در آزمایشات نیز مشخص نمیگردد و در قیمت نیز تاثیر بسزایی دارد و فقط از طریق خرید از شرکت ها یا اشخاص معتبر باید از این سواستفاده جلوگیری نمود.
برای اطلاع از قیمت زعفران ، روی لینک زیر کلیک کنید :
قیمت روز زعفران
بسته بندی زعفران