کد بهداشت
استاندارد
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption
Image Caption

تقلب در بازار زعفران بیداد میکند

تقلبات زعفران و کم فروشی زعفران رد بازار زعفران رواج فراوانی یافته است.

حتی شرکتهای معتبر هم در رقابتهای ناسالم به کاربرد این تقلبات با عنواوین مختلف از جمله فراوری زعفران و .... روی آورده اند و قیمتهای کاذبی که تا یک میلیون با قیمت عرف بازار در هر کیلو  زعفران ، محصول خود را میفروشند.کم فروشی نیز از تقلبات رایج در بسته بندی است.

زعفران مایع

زعفران مایع همان جوشانده زعفران است که بعد از پاستوریزه شدن ودر بازار بصورت مایع عرضه و آماده استفاده میباشد و بیشتر برای استفاده کترینگ ها و رستورانها کاربرد دارد

چگونگی دم کردن زعفران

برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.

مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر شدن رنگ زعفران میشود ، این محلول را میتوانید بیشتر تهیه کنید و درون شیشه در بسته و داخل یخچال تا 1هفته نگهداری کنید.

نکته ها : هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد ، استفاده از قند یا کمی شکر برای نرم تر شدن و سایش بیشتر زعفران است.

اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشک کردن زعفران میتوانید ان را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم ان گرفته شود.

همچنین میتوانید ان را درون ظرفی فلزی کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید تا نسوزد ، پس از انکه خنک و ترد شد زعفران را طبق روش گفته شده بسائید و دم کنید.

 

 

cutvhk

شما املای لغت زعفران را اشتباه تایپ کرده اید (زعفران آلنج)

پیاز زعفران و زمان کاشتن زعفران

بنای مزارع جدید زعفران بوسیله پیاز آن مقدور و معمول است. بنابراین برای تهیه و انتخاب پیاز مرغوب کاشت ،. در ایجاد و گسترش کشت حائز اهمیت است پیاز زعفران را می‌توان از خاک درآورد به انبار یا مزرعه دیگری منتقل نمود، با توجه به دوده خواب یا استراحت پیاز که از اواخر اردیبهشت ماه تا اواخر مرداد ادامه دارد می‌توان در این فاصله نسبت به بیرون آوردن پیاز اقدام کرد. بهتر است پیازها پس از بیرون آوردن از زمین کاشته شوند تا پیازها ضمن ادامه استراحت در زمین جدید مستقر شوند. از بیرون آوردن پیازها در اواخر مرداد به بعد باید خودداری کرد چون در این موقع بعضی از پیازها ممکن است برای ریشه دادن و جوانه زدن آماده باشند

گواهینامه ها