مقالات زعفران

آخرین مقالات مربوط به زعفران را در سایت زعفران آلنج بخوانید

زعفران مایع

زعفران مایع همان جوشانده زعفران است که بعد از پاستوریزه شدن ودر بازار بصورت مایع عرضه و آماده استفاده میباشد

حتماً تاکنون از خود سوال کرده اید دلیل کیفیت زعفران قائانت چیست؟چرا برتر از زعفران سایر مناطق دنیاست؟دلیل عمده کیفیت زعفران قائانت ارتفاع از سطح دریا و شرایط اقلیمی و آب و هوایی این منطقه است که با رشد گیاه زعفران بسیار سازگار است.

خواندنی هایی در مورد زعفران

حتماً تاکنون از خود سوال کرده اید دلیل کیفیت زعفران قائانت چیست؟چرا برتر از زعفران سایر مناطق دنیاست؟دلیل عمده کیفیت زعفران قائانت ارتفاع از سطح دریا و شرایط اقلیمی و آب و هوایی این منطقه است که با رشد گیاه زعفران بسیار سازگار است.

تاریخچه زعفران در کشور ایران

زعفران به عنوان طعم دهنده غذا و برای رنگ پارچه، در کشورهای در حال توسعه و توسط صنعت گران به مقدار زیاد استفاده می‌شود. در درمان سنتی، زعفران به عنوان مسکن، خلط آور، محرک جنسی و معرق، کاربرد دارد.

آبیاری مزارع زعفران در ایران

پس از پایان عملبات کاشت پیازهای زعفران که حداکثر تا آخر شهریور ماه طول می‌کشد حدود 15 تا 10 روز بعد از کاشت اقدام به آبیاری مزرعه صبر می‌نمایند. در نقاط مختلف خراسان بسته به وضعیت آب و هوایی منطقه از اواسط مهر ماه تا دهه اول آبان آبیاری زعفران شروع می‌شود.